BHV-diplomabezitters gezocht.

Beste gemeenteleden van de Paaskerk,
Het zal u niet zijn ontgaan, dat soms iemand onwel wordt tijdens de dienst. Dan is snelle hulp noodzakelijk.

Voor de hulpverlening is de koster altijd verantwoordelijk. Hij of zij weet hoe te handelen, waar de AED hangt etc. De koster kan niet alles tegelijk. Het is duidelijk dat er soms meer mensen nodig zijn, om bijv. het contact met 112 te verzorgen, de ambulance medewerkers de weg te wijzen en voldoende ruimte te creëren voor de hulpverleners.

Daarnaast is het van groot belang dat hulpdiensten onze kerk goed kunnen bereiken. Bij calamiteiten is er geen tijd om uw auto weg te halen. Langs de toegangsweg en een ruime strook voor de entree boven en beneden mag niet geparkeerd worden.

De kerkenraad wil graag in kaart brengen wie van de gemeenteleden in het bezit is van een geldig BHV diploma of op dit moment professioneel medisch werk doet en denkt te kunnen helpen in voorkomende situaties.

Graag vragen wij u uw email adres door te geven aan één van de kosters: email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alvast heel hartelijk dank voor uw medewerking!