Wie wil ons komen helpen?

Wij, Roeltje Mentink en Gerrit Stronkhorst, zoeken vrijwilligers die ons willen helpen bij de kerkdiensten op vrijdagmiddag in de Luwte en het Huis aan de Poel. De werkzaamheden betreffen het ophalen van en weer terugbrengen naar de verschillende afdelingen van bewoners en het in gereedheid brengen van de zaal. De dienst in de Luwte begint om 13.30 uur en in het Huis aan de Poel om 15.30 uur.
Ongeveer drie kwartier van te voren zal men aanwezig moeten zijn om de verschillende werkzaamheden te verrichten en na afloop van de dienst is er nog tijd nodig om bewoners weer naar hun kamer terug te brengen en de gebruikte spullen op te bergen. Wie wil ons één-  of tweemaal per maand daarbij helpen?
Afwisselend zijn er rooms katholieke, protestantse en oecumenische diensten.
Wij vragen hulp voor de protestantse en oecumenische diensten.
Veel bewoners kijken uit naar de vieringen omdat zij niet of heel moeilijk naar de kerk kunnen komen. Neem voor meer informatie en aanmelding contact op met:
voor de Luwte:  Roeltje Mentink     telefoonnummer 020-4537148,  e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
voor het Huis a/d Poel: Gerrit Stronkhorst    telefoonnummer 020-6418158,  e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.