Veertig dagen en Pasen 2018

Met een groep mensen, waaronder de predikanten, wordt op dit moment nagedacht over een samenhangend programma rond de 40 dagentijd, Stille Week en Pasen 2018. pasen
In de 40 dagentijd (vanaf Aswoensdag 14 februari) is er :
•    een expositie van 15 Kruiswegstaties van kunstenaar Gerard de Bruijne in de Paaskerk
•    een Vesperviering wekelijks op dinsdagavond om 19.30 u. in Paaskerk of Urbanuskerk met twee keer een Sobere maaltijd om 18.00 u.
•    iedere week een activiteit op dinsdag of donderdagavond, o.a. een gezamenlijk startmoment van de 40 dagentijd, een filmavond, een avond rond de Kruiswegstaties & poëzie, Passiemuziek en een meditatie-avond.
•    een Agape-lunch op Palmzondag na de kerkdienst
•    In de Stille Week
Naast de reguliere diensten op Witte Donderdag en Goede Vrijdag wordt tijdens de avonddienst op Stille Zaterdag een Cantate uitgevoerd. Aansluitend is er een eenvoudig programma in de Paasnacht. Na het samen op zien gaan van de zon op Paasmorgen is er de mogelijkheid om te ontbijten.

Een flyer met alle informatie over alle activiteiten met datum en tijd is in de loop van januari beschikbaar.

Wij zijn nu op zoek naar mensen met uiteenlopende talenten: maaltijdbereiders, organisatoren o.a. voor de Agape-lunch,  gastvrouwen/heren,  technici, muzikanten, mensen achter de bar…
Wil je meedenken of meedoen? Geef je dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of na de dienst op zondag  14 januari en 21 januari bij Inke en Anne Marie
Namens de voorbereidingsgroep, Anne Marie Dees en Inke Otting

De digitale adventskalender aftellennaarkerst.nl