Koor Alegría zoekt projectzangers

Koor Alegría start in maart 2017 met het instuderen van Faust; een theatrale cantate voor koor, sofaustlisten en musici. De compositie is van de hand van Nico Ph. Hovius, die al vijfentwintig jaar het koor dirigeert. G.J. Slump herschreef de bekende Faustlegende op eigenwijze met een originele twist. Zangers met enige muzikale ervaring zijn welkom om deel te nemen. Vooral extra inbreng van mannenstemmen is gewenst.

De legende Faust van Waardenburg is het verhaal van een rondreizende chirurgijn. Deze betrekt het kasteel Waardenburg aan de Waal om daar op zoek te gaan naar de Steen der Wijzen. Hij sluit een zevenjarig contract af met de duivel, Luci Fèr, die haar diensten aanbiedt aan de wetenschapper Faust, daarna zal zijn ziel voor haar zijn.

De kosten van het project bedragen €90 inclusief partituur. De repetities zijn op donderdagavond in de Paaskerk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie ook: Faust

Augustinuspark 1

1185 CN  Amstelveen
telefoon 020 - 641 51 68