Buurttafel 2017 - 2018

Zin om met mensen uit de buurt te eten? Om aan tafel met elkaar in gesprek te gaan? buurt
Ook dit jaar zorgen vrijwilligers van de Paaskerk voor een vers bereide maaltijd, een glas fris of wijn. Hoe gezellig kan dat zijn? Dus voel je vrij om een keer aan tafel te gaan.
Aan het begin van de maaltijd vertellen mensen van Amstelveense organisaties iets over hun werk.
Op 12 oktober Is Trix Hagen onze gastspreker. Samen met andere vrouwen richtte zij zo’n 20 jaar geleden de kledingbank op in Amstelveen.

Vanuit de raad van kerken was daartoe aan Vrouwen voor Vrede een oproep gedaan. Mensen met een minimuminkomen en asielzoekers kunnen hier tegen een kleine vergoeding een kledingstuk aanschaffen.

waar                     Paaskerk, Augustinuspark 1 in Amstelveen
tijd                       inloop vanaf 17.45, de maaltijd begint rond 18.00 uur
kosten                  €7 voor een maaltijd met dessert en  iets te drinken
Mocht dit bedrag financieel bezwaarlijk zijn, neem dan contact met ons op