Verhaal in de Kruiskerk Amstelveen: Bartimeüs

Zondag 28 januari 2018, 16.00-18.15 uur

Verhaal in de Kruiskerk is een creatieve viering voor kinderen (3-12 jaar) en hun (groot)ouders, waarbij kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met een Bijbelverhaal. Deze keer gaat het over Bartimeüs, een blinde man die door Jezus wordt genezen.
We beginnen om 16.00 uur met een creatief uurtje. Je kunt bijvoorbeeld  met een blinddoek om een groot parcours door de kerk lopen, je naam in braille maken, proefjes doen waarbij je je ogen goed moet gebruiken, en een stop-motion filmpje maken van het verhaal. Daarna is er een korte viering waarbij we het verhaal samen met elkaar vertellen. Aansluitend is er een maaltijd tot uiterlijk 18.15 uur.
Komen jullie ook?

Aanmelden kan vóór donderdag 25 januari bij ds. Mirjam Buitenwerf, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 06-20339808. Kruiskerk Amstelveen, Van der Veerelaan 30a. Kijk voor meer informatie op www.kruiskerk-amstelveen.nl