Wilt u nu na het lezen van onze informatie op de website al meer weten over onze Paaskerkgemeente neem dan contact op Pieter Licht ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). Hij zal u graag en enthousiast uitleggen wat de Paaskerkgemeente voor u kan betekenen.

Pieter Licht kan u dan ook vertellen dat er verschillende soorten kerkdiensten worden gehouden in de Paaskerk.

Eén keer in de maand is er ook een kerkelijke viering in Westwijk. Als u eens wilt weten hoe de kerkdiensten verlopen kijk dan ook eens naar een uitzending van Kerkdienst gemist of neem eens via liturgie en preek kennis van een liturgie (programma) van een van onze kerkdiensten of een preek met waardevolle en zinvolle uitleg over een in de dienst gelezen tekst uit de Bijbel.

Kortom, u bent van harte welkom!