Programma Paaskerk 2018 -2019

Lees verder…

Vijf vespervieringen op weg naar Pinksteren

We zijn op weg naar Pinksteren. Hoe je het ook wendt of keert, Pinksteren is en blijft een beetje het stiefkindje onder de kerkelijke feesten. Zijn die twee dagen niet uitermate geschikt om er op uit te gaan, om te kijken of het nog lukt om de tent op te zetten? Toch kunnen we niet zonder Pinksteren. Pasen vraagt het nodige, daaraan geeft een mens zich niet zomaar gewonnen.   Lees verder…

Koffieconcert in Kruiskerk met fagot en cello

Op zondag 16 juni wordt de serie koffieconcerten afgesloten die dit seizoen in de Kruiskerk, Van der Veerelaan 30a, gegeven is. Lucia Swarts, eerste celliste van de Nederlandse Bachvereniging en hoofddocent cello aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag  geeft dit slotconcert.  Lees verder…

Diaconale wandeling door Amsterdam Zuidoost

Op zaterdag 22 juni 2019 is er een rondwandeling die begint en eindigt bij Diaconaal Centrum Stap Verder. De rondwandeling loopt langs het monument van de Bijlmerramp, een kerkgebouw waar twaalf kerken hun kerkdiensten houden en een multiculturele markt voor een Afrikaanse maaltijd. Hebt u al eens yam of een barra gegeten of bakbanaan klaargemaakt? Dat gaan we proeven na afloop.

De rondwandeling start om half 3 en duurt ongeveer anderhalf uur. Meld u vóór dinsdag 18 juni aan bij diaconie@pga-b.nl, of dinsdag t/m donderdag van 9.00 – 12.30 uur telefonisch op 020 – 641 36 48. De rondwandeling kost € 10,-. Meer informatie ontvangt u na aanmelding of bekijk de uitgebreidere informatie op www.pga-b.nl/op-stap-met-stap-verder/.

 

Paulus schreef: Wees eensgezind en ??n in liefde. Handel niet uit geldingsdrang. Laat onder u de gezindheid heersen die Christus Jezus had.

Fil 2:1-11

Wilt u met ons kennismaken? U bent altijd welkom bij een van de vele activiteiten in de gemeente

Of maak een afspraak.