Belangrijk!!! Kerkdiensten Paaskerk vanaf 19 maart 2020.

Beste gemeenteleden van de Paaskerk

De nieuwe maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus die het kabinet recent heeft aangekondigd hebben ook gevolgen voor de kerkdiensten. De kerkenraad hecht grote waarde aan het continueren van de vieringen, zeker in deze tijd, maar volgt daarbij wel de adviezen van de overheid en de PKN. Dit betekent dat de vieringen gedurende de komende weken een ander karakter zullen hebben. De diensten zijn alleen digitaal te volgen; de kerken zijn niet toegankelijk!  Lees verder…

U kunt de diensten thuis live volgen of later bekijken via  www.kerkdienstgemist.nl/stations/1090.

De uitzending op zondag via RTVA begint om 11.30 uur (TV: Ziggo kanaal 42, KPN kanaal 1380, T-mobile kanaal 806). 

 

Programma Vorming en Toerusting 2019-2020

Het programma Vorming en Toerusting geeft een impressie van de geplande activiteiten van de Paaskerk, Kruiskerk en Pelgrimskerk. Alle activiteiten zijn tot nader orde afgelast! Lees verder…

 

Ontmoetingsbijeenkomsten 2019-2020

Geloven doe je niet in je eentje. Binnen de Paaskerk is daarom naast de zondagse viering ook ruimte om elkaar door de week te ontmoeten. U bent van harte welkom tijdens een van de bijeenkomsten. Naast elkaar ontmoeten is er ruimte voor gesprekken over verschillende levensthema’s. In “Lees verder”… vindt u het programma en data. Alle activiteiten zijn tot nader orde afgelast!

 

Kerkdienstgemist?

Heeft u de kerkdienst door omstandigheden niet kunnen bijwonen?
U kunt de diensten thuis live volgen of later bekijken via  www.kerkdienstgemist.nl/stations/1090.

 

Aktie vrijheidsbrief

Deze maand schrijven wij voor de Taiwanees Chiou Ho-shun die al 31 jaar in dodencel zit na een oneerlijk proces. In 1989 kreeg hij de doodstraf omdat hij twee moorden gepleegd zou hebben. Hij werd tijdens het politieverhoor zwaar gemarteld. De bekentenissen die hij toen aflegde – en later introk – werden gebruikt om hem te veroordelen. Chiou zit al 31 jaar in de dodencel en het gaat slecht met zijn gezondheid. Hij kan elk moment worden geëxecuteerd.

In de te schrijven brief roepen we de president van Taiwan op Chiou Ho-shun gratie te verlenen. De brief inclusief postzegel is na de dienst voor € 1,50 te koop.

 

AFGELAST!!! Themavieringen dagcentrum Westwijk

Op de eerste zondagochtend van de maand (uitgezonderd de maanden juli en augustus) wordt er (gelijktijdig met de kerkdienst in de Paaskerk) een themaviering gehouden in Dagcentrum Westwijk aan de Augusta de Witlaan 2  te Amstelveen. De viering rond een thema vangt aan om 10.30 uur en wordt door een aantal deelnemers voorbereid.

Paulus schreef: Wij spreken alleen omdat God ons het evangelie heeft toevertrouwd ? niet om mensen te behagen, maar God, die de mensen doorgrondt.

1 Tes 2:1-12

Wilt u met ons kennismaken? U bent altijd welkom bij een van de vele activiteiten in de gemeente

Of maak een afspraak.