Afscheid ds. Gert Jan de Bruin 13 en 17 november 2019

Na elf jaar verbonden te zijn geweest aan de Protestantse gemeente Amstelveen Buitenveldert, waarvan vijf jaar als predikant van de Handwegkerk en zes jaar van de Paaskerkgemeente gaat ds. Gert Jan de Bruin met emeritaat.

Ter gelegenheid hiervan willen wij u graag uitnodigen voor een bijeenkomst met Kees van der Zwaard op woensdagavond 13 november a.s.

Kees van der Zwaard zal zijn theatermonoloog “Wie ben ik“ over Bonhoeffer spelen. Deze voorstelling wordt hem door de kerkgemeenschap aangeboden en we willen dan ook graag alle gemeenteleden hiervoor van harte uitnodigen. Vanaf 19.30 uur staan koffie en thee klaar en om 20.15 uur zal de voorstelling beginnen. Na de voorstelling is er een informele bijeenkomst in het benedenhuis van de Paaskerk.

Op zondag 17 november a.s. neemt ds. Gert Jan de Bruin afscheid van de Paaskerkgemeente. In deze dienst van Woord, Zang en Muziek gaat hij zelf voor, de aanvangstijd is 10.00 uur.

Bij een afscheid hoort natuurlijk een cadeau, als u hieraan wilt meedoen, kunt u uw bijdrage overmaken op NL05 RABO 0392314525 t.n.v. Wijkkas Paaskerkgemeente, Amstelveen onder vermelding van “afscheidscadeau Gert Jan de Bruin”. Ds. Gert Jan de Bruin wil het geld graag besteden aan een bijdrage voor een reis naar Assisi.

Ds. Gert Jan de Bruin zouden we ook graag willen verrassen met een boek met herinneringen van gemeenteleden. Daarom vragen we u om een A4tje te maken met een herinnering. Bijvoorbeeld een gedicht, anekdote, tekening, liedje of iets dergelijks. Indien mogelijk graag met een kleine foto erbij. Dit A4tje kunt u in de consistorie in het postvakje van de voorzitter doen tot uiterlijk 3 november a.s. Alvast bedankt voor uw moeite.

Namens de Paaskerkgemeente

Esther Velten, Inke Otting en Elly Merckel-Timmer

Paulus schreef: Wij spreken alleen omdat God ons het evangelie heeft toevertrouwd ? niet om mensen te behagen, maar God, die de mensen doorgrondt.

1 Tes 2:1-12