Vanwege het Corona virus zijn alle kringactiviteiten en bijeenkomsten afgelast in en rondom de Paaskerk:
(stand van zaken zaterdag 28 maart 2020)

Extra:
Kerkdiensten zijn voorlopig alleen digitaal te volgen.
De kerkdeuren blijven gesloten!

De kerkdiensten zijn te volgen op kerkdienstgemist.nl live en eventueel later.

• De sobere kerkdiensten zijn ook op TV te zien op:
    Ziggo, kanaal 42; KPN, kanaal 1380 en T-mobile, kanaal 806  (zie het bijgevoegd rooster)

Let op:
Ook in de Stille Week, dus na 5 april zullen de sobere kerkdiensten, om technische redenen, worden gehouden in de Paaskerk. Helaas zijn ook deze kerkdiensten zijn voorlopig alleen digitaal te volgen. De kerkdeuren blijven gesloten!

De vieringen worden om praktische en technische redenen uitgezonden in de Paaskerk maar zijn nadrukkelijk gezamenlijke vieringen voor de Kruiskerk, Pelgrimskerk en Paaskerk en Pelgrimskerk.

In de woestijn ging de Heer voor zijn volk uit om hun de weg te wijzen, overdag in een wolkkolom, ?s nachts in een lichtende vuurzuil. Zo konden ze dag en nacht verder trekken.

Ex 13:17-22