Zin om met mensen uit de buurt te eten? Om aan tafel met elkaar in gesprek te gaan? Hoe gezellig kan dat zijn? Op donderdag 12 december 2019 bent u weer van harte welkom in de Paaskerk.

Eugene Jongerden, pastor van de Urbanuskerk in Bovenkerk, heeft kort het woord voorafgaand aan de maaltijd. Hij gaat ons informeren over de voortgang van de restauratie van de kerk en hoe het met zijn parochie gaat.

En u weet: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Dus nodig iemand uit om mee te komen!
Aan het begin van de maaltijd vertellen mensen van Amstelveense organisaties iets over hun werk.

waar               Paaskerk, Augustinuspark 1 in Amstelveen

tijd                  inloop vanaf 17.45, de maaltijd begint rond 18.00 uur

kosten            € 7,- voor een maaltijd met dessert en iets te drinken

opgeven         bij Jacqueline Meij uiterlijk maandag 14 oktober vóór 20.00 uur
telnr/email    06 – 48750078, e-mail: buurttafel@paaskerk-amstelveen.nl

info                 Jacqueline Meij tel. 06 – 48750078

Andere data zijn:
2020: 16 januari, 13 februari, 12 maart, 16 april en 14 mei

Johannes de Doper zei: Ik ben de messias niet, maar ik ben voor hem uit gezonden. Hij moet groter worden en ik kleiner.

Joh 3:22-30