Op donderdag 12 maart schuift Elwin Lindeman, sociaal beheerder van Buurtkamer Keizer Karelpark (in het MOC gebouw) aan bij de Buurttafel Paaskerk. Hij vertelt voorafgaand aan de maaltijd over de zeer uiteenlopende activiteiten, ontmoetingen en trainingen die in de Buurtkamer georganiseerd worden voor doelgroepen met gelijke of verschillende achtergrond. Iedereen is van harte welkom en neem gerust uw buurvrouw of buurman mee.
Aanmelden voor de maaltijd kan tot 9 maart via buurttafel@paaskerk-amstelveen.nl of kijk voor meer informatie op www.paaskerk-amstelveen.nl.

Waar                 Paaskerk, Augustinuspark 1 in Amstelveen
Tijd                    Inloop vanaf 17.45 uur, de maaltijd begint rond 18.00 uur
Kosten              € 7 voor een (vegetarisch) maaltijd met dessert en iets te drinken
Opgeven          Bij Yvonne Licht uiterlijk maandag 9 maart voor 20.00 uur
en info              Tel. 06 – 22989614, e-mail: buurttafel@paaskerk-amstelveen.nl

Wie van jullie heeft ontzag voor de Heer? Laat degene die rondwaart in de duisternis, zonder een straal van licht, vertrouwen op de naam van de Heer en steunen op zijn God.

Js 50:10