Zin om met mensen uit de buurt te eten? Om aan tafel met elkaar in gesprek te gaan? Op donderdag 13 februari bent u weer van harte welkom in de Paaskerk, Augustinuspark 1 . Ds. Bara van Pelt, ambulant predikant in de Paaskerk, heeft kort het woord voorafgaand aan de maaltijd. Zij zal haar rol binnen de kerk toelichten en aangeven wat zij voor u kan betekenen. Iemand meenemen mag. Want u weet: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Aanmelden voor de maaltijd kan tot 10 februari via buurttafel@paaskerk-amstelveen.nl of kijk voor meer informatie op www.paaskerk-amstelveen.nl. Van harte welkom.

waar               Paaskerk, Augustinuspark 1 in Amstelveen

tijd                  inloop vanaf 17.45, de maaltijd begint rond 18.00 uur

kosten            € 7,- voor een maaltijd met dessert en iets te drinken

opgeven        Yvonne Licht uiterlijk maandag 10 februari voor 20.00 uur
telnr/email  tel. 06 – 22989614, e-mail: buurttafel@paaskerk-amstelveen.nl

info                Yvonne Licht tel. 06 – 22989614

Andere data zijn:
2020: 12 maart, 16 april en 14 mei

Ik zei: ?Ik beken de Heer mijn ontrouw? ? en u vergaf mij mijn zonde, mijn schuld.

Ps 32