Zin om met mensen uit de buurt te eten? Om aan tafel met elkaar in gesprek te gaan? Hoe gezellig kan dat zijn? Op donderdag 16 januari 2020 bent u weer van harte welkom in de Paaskerk.

En u weet: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Dus nodig iemand uit om mee te komen!
Aan het begin van de maaltijd vertellen mensen van Amstelveense organisaties iets over hun werk. Dit keer dhr. Koopmans, wijkagent in Keizer Karelpark. Deze zal kort het woord doen voorafgaand aan de maaltijd. In deze donkere dagen is het goed de wijkagent in ons midden te hebben. Hij zal ons wat vertellen over zijn werkzaamheden en zal ons suggesties geven over zaken waarop we moeten letten.

waar               Paaskerk, Augustinuspark 1 in Amstelveen

tijd                  inloop vanaf 17.45, de maaltijd begint rond 18.00 uur

kosten            € 7,- voor een maaltijd met dessert en iets te drinken

opgeven         bij Jacqueline Meij uiterlijk maandag 14 oktober vóór 20.00 uur
telnr/email    06 – 48750078, e-mail: buurttafel@paaskerk-amstelveen.nl

info                 Jacqueline Meij tel. 06 – 48750078

Andere data zijn:
2020: 13 februari, 12 maart, 16 april en 14 mei

Wie van jullie heeft ontzag voor de Heer? Laat degene die rondwaart in de duisternis, zonder een straal van licht, vertrouwen op de naam van de Heer en steunen op zijn God.

Js 50:10