Zin om met mensen uit de buurt te eten? Om aan tafel met elkaar in gesprek te gaan? Hoe gezellig kan dat zijn? Op donderdag 16 mei 2019 bent u weer van harte welkom in de Paaskerk. En u weet: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Dus nodig iemand uit om mee te komen!

waar                       Paaskerk, Augustinuspark 1 in Amstelveen

tijd                          inloop vanaf 17.45, de maaltijd begint rond 18.00 uur

kosten                   € 7 voor een (vegetarisch) maaltijd met dessert en iets te drinken

opgeven                bij Jacqueline Meij uiterlijk maandag 13 mei voor 20.00 uur

tel. 06 – 48750078,

e-mail: buurttafel@paaskerk-amstelveen.nl

info                        Jacqueline Meij tel. 06 – 48750078

God heeft ons gered uit de macht van de duisternis en ons overgebracht naar het rijk van zijn geliefde Zoon, die de vergeving van onze zonden heeft gebracht.

Kol 1:9-14