Zin om met mensen uit de buurt te eten? Om aan tafel met elkaar in gesprek te gaan? Hoe gezellig kan dat zijn? Op donderdag 21 februari bent u weer van harte welkom in de Paaskerk. Voor een kort praatje voorafgaand aan de maaltijd is  taalcoach Wim Coeveld  uitgenodigd. Een taalcoach ondersteunt anderstaligen bij het leren van de Nederlandse taal, zodat zij beter en sneller kunnen participeren in onze samenleving. En u weet: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Dus nodig iemand uit om mee te komen!

Paaskerk, Augustinuspark 1 in Amstelveen, inloop vanaf 17.45, de maaltijd begint rond 18.00 uur . Kosten € 7 voor een (vegetarisch) maaltijd met dessert en iets te drinken  Opgeven  en info bij Jacqueline Meij uiterlijk maandag 18 februari voor 20.00 uur  tel. 06- 48750078,

e-mail: buurttafel@paaskerk-amstelveen.nl

De engel zei tegen Maria: Wees niet bang, Maria, God heeft je zijn gunst geschonken. Luister, je zult zwanger worden en een zoon baren, en je moet hem Jezus noemen.

Lc 1:26-38