Buurttafel Paaskerk donderdag 21 maart 2019

Zin om met mensen uit de buurt te eten? Om aan tafel met elkaar in gesprek te gaan? Hoe gezellig kan dat zijn? Op donderdag 21 maart bent u weer van harte welkom in de Paaskerk. Voor een kort woord voorafgaand aan de maaltijd is Marijn van Ballegooijen, wethouder Zorg & Welzijn van Amstelveen, uitgenodigd. Hij zal spreken over actuele thema’s op zijn werkgebied binnen Amstelveen. En u weet: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Dus nodig iemand uit om mee te komen!

waar             Paaskerk, Augustinuspark 1 in Amstelveen
tijd                inloop vanaf 17.45, de maaltijd begint rond 18.00 uur
kosten          € 7 voor een (vegetarisch) maaltijd met dessert en iets te drinken
opgeven       deze keer bij Yvonne van Halem uiterlijk maandag 18 maart voor 20.00 uur,
tel. 06 – 22989614, e-mail: yvonnevanhalem54@hotmail.com
info               deze keer bij Yvonne van Halem, tel. 06 – 22989614

Toen Jozef en Maria Jezus in de tempel vonden, zei hij tegen hen: ?Waarom hebt u naar me gezocht? Wist u niet dat ik in het huis van mijn Vader moest zijn?? Zijn moeder sloot alles wat er met hem gebeurd was in haar hart.

Lc 2:41-52