kunstwedstrijd voor kinderen van 4 – 12 jaar

Maak je mooiste kunstwerk
en hang als echte kunstenaar
tijdens de kerstvakantie in het Cobra Museum

Doe je mee?

• Waar ben jij echt goed in? Waarin ben jij krachtig?
    Maak daar een kunstwerk over

Hoe doe je mee

• Maak je krachtige kunstwerk op A4-formaat.
    Knippen & plakken, schilderen, tekenen: met potlood, kwast of je vingers: kies zelf!
  • Maak je kunstwerk waar je wilt: thuis, op school of in de kerk.
    Of in het Museum: kom op 15 december tekenen/schilderen in het Cobra Museum en laat je inspireren door de tentoonstelling ‘Een ontembare kracht’ (toegangsprijs tot het museum niet inbegrepen).

Insturen

Zet achterop je tekening: je naam, leeftijd, e-mail / telefoonnummer en woonadres. Vermeld erbij: Kerst020-kunstwedstrijd.

Je tekening moet vóór 17 december aanwezig zijn bij een van deze plekken:

• Protestantse Kerk Amsterdam, Nieuwe Keizersgracht 1A, 1018 DR Amsterdam
  • Protestantse Kerk Amstelveen–Buitenveldert, Burg. Haspelslaan 129, 1181 NC Amstelveen

Of breng hem bij de balie van het Cobra Museum, Sandbergplein 1, 1181 ZX Amstelveen.

En dan

In de jury zitten een kunstenaar, iemand van het Cobra Museum, de Stadsdominee van Amstelveen en iemand van Kerst020. Deze jury kiest de drie winnende tekeningen.

De winnaars maken we bekend op Kerst020.nl, op cobra-museum.nl en social media.

Hun winnende tekeningen worden ingelijst en hangen in de kerstvakantie in het Cobra Museum van 22 december 2018 t/m zondag 7 januari 2019.

Om de kunstwerken in het museum te kunnen bekijken ontvangen de winnaars 4 gratis toegangskaartjes.

Het filmpje Kerst020.nl

Petrus schreef: Vergeld geen kwaad met kwaad. Streef voortdurend vrede na.

1 Pe 3:8-12