Veel kinderen gaan nu niet naar school. Buiten is het mooi weer, maar ze mogen niet met vriendjes afspreken. Veel oudere gemeenteleden zitten alleen thuis, maar mogen nu geen bezoek meer ontvangen. Ik vroeg me af of er niet een manier was die twee te verbinden, zonder de kans elkaar te besmetten.
Van een andere ouder uit de Paaskerk kwam het idee: de kinderen kunnen een mooie stoepkrijttekening maken op de stoep bij ouderen voor de deur. Er werd gelijk enthousiast gereageerd door de kinderen en hun ouders. En daarom trekken we ‘gewapend’ met stoepkrijt op pad langs de stoepen van mensen die wel wat afleiding kunnen gebruiken.
Kent u iemand die een ‘pepchalk’ van de kinderen kan gebruiken?
Laat het me weten door een mail te sturen aan kinderkerk@paaskerk-amstelveen.nl.

Wie van jullie heeft ontzag voor de Heer? Laat degene die rondwaart in de duisternis, zonder een straal van licht, vertrouwen op de naam van de Heer en steunen op zijn God.

Js 50:10