Op zaterdag 17 november  treedt Vrouwenkoor Kwintessens op met een jubileumprogramma ter gelegenheid van haar 25-jarig bestaan.  De uitvoering begint om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 18.30 uur. Toegang € 10,- en na afloop een feestelijke receptie voor het publiek.

Kwintessens is een koor van ruim 25 vrouwen dat 25 jaar geleden in Amstelveen is opgericht en sindsdien haar vleugels wijd heeft uitgeslagen.  Het repertoire is in de loop der jaren veelstemmiger geworden en de optredens gedurfder. Dit alles onder de bezielende leiding van  Justina Oosters die inmiddels  al weer 20 jaar de vaste dirigente is. Vier vrouwen van het eerste uur maken nog steeds deel uit van het koor dat voortdurend nieuwe stemmen weet aan te trekken.

Als thema van het jubileum is gekozen voor  ‘water en zee’ en alle nummers hebben daar mee te maken.  Het programma draagt de uitdagende titel  GEEN ZEE TE HOOG. Een drieluik van Jeppe Moulijn getiteld ‘Langs het eeuwige water’ beleeft hier de première.  Deze compositie is op verzoek van het koor speciaal voor dit jubileum tot stand gekomen. Het geheel wordt verlevendigd met prachtige beelden en enkele solo-optredens.

Paulus schreef: Alles is van u. Maar u bent van Christus en Christus is van God.

1 Kor 3:18-23

Wilt u met ons kennismaken? U bent altijd welkom bij een van de vele activiteiten in de gemeente

Of maak een afspraak.