Laden Evenementen

« Alle Agenda

  • Dit event is voorbij.

Geloofsgesprekken

15 februari - 18:00 - 22:00

Vanuit de Community organiseren Lineke Wichmann, Mimi Emmelot en ondergetekende jaarlijks een aantal geloofsgesprekken in de Paaskerk. Ook dit jaar organiseren we een serie van vier gesprekken. Het thema is: Zingeving en Inspiratie. Wat geeft jou inspiratie en wat zorgt voor zingeving in je geloof en wil je dat men ons delen? Het gaat hier om bijeenkomsten van ca 3 uur op de vrijdagavond, waarin we om ca 18.00 beginnen met een eenvoudige maaltijd en om ca 19.00 uur starten met een inleiding. Vervolgens gaan we aan de hand van enkele vragen met elkaar in gesprek. Eindtijd is uiterlijk 21.00 uur.
De eerste avond is op vrijdag 18 januari. Ds. Gert Jan de Bruin zal de inleiding verzorgen en met ons in gesprek gaan. U kunt zich aanmelden bij Esther Velten via email: evelten@ziggo.nl of via telefoon: 6455406. (Bij niet thuis, AUB inspreken.) Voor de maaltijd vragen we een bijdrage van € 4,-.
De andere data zijn: 15 februari, 1 maart en 15 maart 2019. De avonden zijn afzonderlijk te bezoeken. Graag tot dan. Namens de voorbereidingsgroep, Esther Velten.

Gegevens

Datum:
15 februari
Tijd:
18:00 - 22:00

God heeft ons gered uit de macht van de duisternis en ons overgebracht naar het rijk van zijn geliefde Zoon, die de vergeving van onze zonden heeft gebracht.

Kol 1:9-14

Wilt u met ons kennismaken? U bent altijd welkom bij een van de vele activiteiten in de gemeente

Of maak een afspraak.