Kerkdienst gemist

Bent u niet in staat om een dienst bij te wonen of wilt u een dienst terug bekijken dan kan dat met kerkdienst gemist.

Naast het plaatje ziet u een kalender, waarop u de gewenste datum kunt aanklikken. Eronder ziet u dan om welke opname het gaat. Óf: onder het plaatje – even naar beneden scrollen – ziet u een lijst met data, waarop de diensten zijn geweest en daaruit kunt u een keuze maken.

Veel plezier en goede aandacht!!

Kerkwebradio

Als u geen computer met internetverbinding heeft en aan huis gebonden bent, kunt u via de kerk-webradio live luisteren naar de wekelijkse kerkdiensten. De diaconie stelt daarvoor de benodigde kastjes -inclusief onderhoudskosten- gratis beschikbaar. Neem voor vragen contact op met Sjef Steur, tel. 6436848 en/of Henk Velten, tel. 6455406.

Jezus zegt: Wees waakzaam en bid onophoudelijk.

Lc 21:25-36