Kerkdienst gemist

Bent u niet in staat om een dienst bij te wonen of wilt u een dienst terug bekijken dan kan dat met kerkdienst gemist.

Naast het plaatje ziet u een kalender, waarop u de gewenste datum kunt aanklikken. Eronder ziet u dan om welke opname het gaat. Óf: onder het plaatje – even naar beneden scrollen – ziet u een lijst met data, waarop de diensten zijn geweest en daaruit kunt u een keuze maken.

Veel plezier en goede aandacht!!

Kerkwebradio

Als u geen computer met internetverbinding heeft en aan huis gebonden bent, kunt u via de kerk-webradio live luisteren naar de wekelijkse kerkdiensten. De diaconie stelt daarvoor de benodigde kastjes -inclusief onderhoudskosten- gratis beschikbaar. Neem voor vragen contact op met Sjef Steur, tel. 6436848 en/of Henk Velten, tel. 6455406.

In de woestijn ging de Heer voor zijn volk uit om hun de weg te wijzen, overdag in een wolkkolom, ?s nachts in een lichtende vuurzuil. Zo konden ze dag en nacht verder trekken.

Ex 13:17-22