Het Kerkelijk Bureau beheert onder andere de ledenadministratie en de financiële zaken van de Protestantse Gemeente Amstelveen Buitenveldert.

U kunt hier terecht voor:

• informatie over inschrijving, overschrijving, uitschrijving uit de ledenadministratie.
  • het doorgeven van een adreswijziging  of melding maken van geboorte, doop, belijdenis, huwelijk, scheiding en overlijden.
  • informatie over een abonnement op maandblad Present. Betalende PGA-B-leden ontvangen dit blad automatisch.
  • het aanvragen van collectebonnen.

Adres:

Burgemeester Haspels 129, 1181 NC Amstelveen, tel 020-6413648.
mailadres: kerkelijkbureau@pga-b.nl
www.pga-b.nl

Bereikbaar op dinsdag, woensdag, donderdag van 9.00 – 12.30 uur

Paulus schreef: Wij spreken alleen omdat God ons het evangelie heeft toevertrouwd ? niet om mensen te behagen, maar God, die de mensen doorgrondt.

1 Tes 2:1-12