Het Kerkelijk Bureau beheert onder andere de ledenadministratie en de financiële zaken van de Protestantse Gemeente Amstelveen Buitenveldert.

U kunt hier terecht voor:

• informatie over inschrijving, overschrijving, uitschrijving uit de ledenadministratie.
  • het doorgeven van een adreswijziging  of melding maken van geboorte, doop, belijdenis, huwelijk, scheiding en overlijden.
  • informatie over een abonnement op maandblad Present. Betalende PGA-B-leden ontvangen dit blad automatisch.
  • het aanvragen van collectebonnen.

Adres:

Burgemeester Haspels 129, 1181 NC Amstelveen, tel 020-6413648.
mailadres: kerkelijkbureau@pga-b.nl
www.pga-b.nl

Bereikbaar op dinsdag, woensdag, donderdag van 9.00 – 12.30 uur

Toen de magi?rs de ster zagen, werden ze vervuld van diepe vreugde. Ze gingen het huis binnen en vonden het kind met Maria, zijn moeder. Ze wierpen zich neer om het eer te bewijzen.

Mt 2:1-12