Zondag 26 mei 2019, Paaskerk Amstelveen

Een man is op reis van Jeruzalem naar Jericho. Onderweg wordt hij overvallen door een bende rovers. Ze slaan hem neer, pakken hem alles af en laten hem achter. Toevallig komt er een priester langs. Hij ziet de gewonde man wel liggen, maar loopt er met een grote boog omheen. Ook de volgende die langs komt loopt door. Zou iemand de man willen helpen?

Beleef het verhaal op zondag 26 mei 2019 tijdens Kliederkerk in de Paaskerk Amstelveen, Augustinuspark 1, van 16.00 tot 18.15 uur (inclusief eten). Opgeven kan tot en met donderdag 23 mei bij jeugdwerker Nienke van der Heiden, kliederkerk@pga-b.nl, 06 – 37 22 76 76 of kijk op www.facebook.com/KliederkerkAmstelveen

Kliederkerk is voor kinderen van 4 – 12 jaar die samen door middel van creatieve, sportieve en gekke activiteiten Bijbelverhalen willen ontdekken. Wij willen voor kinderen en de mensen om hen heen een plek zijn waar ze op een ontspannen manier samen mogen ontdekken wat deze verhalen ons vandaag de dag te zeggen hebben.

Paulus schreef: Wanneer de Geest ons leven leidt, laten we dan ook de richting volgen die de Geest ons wijst.

Gal 5:16-26