Op zondag 27 oktober om 12.00 uur geeft Dirk Out een koffieconcert op het fraaie orgel van de Paaskerk. Hij speelt de bekende Toccata en Fuga in d, BWV 565 van Bach en enkele koraalvoorspelen, w.o. Ich ruf’ zu dir, Herr Jesu Christ, BWV 731. Ook Mozart is te horen met het Andante für eine Walze in eine kleine Orgel’, KV 616. Vervolgens een Sortie in ES van Louis Lefébure-Wély, een March upon Händels ‘Lift up your heads’ en enkele koraalbewerkingen van Feike Asma.

Dirk Out is een graag geziene gastorganist in de Paaskerk. We kennen hem, buiten zijn concertagenda in binnen- en buitenland, van de jaarlijkse Sing-in, de 3e zondag in december in deze kerk en weet ons altijd weer te boeien met zijn fraaie spel.

Paulus schreef: Wij spreken alleen omdat God ons het evangelie heeft toevertrouwd ? niet om mensen te behagen, maar God, die de mensen doorgrondt.

1 Tes 2:1-12