Pianoconcert Eriko Ishikawa in Paaskerk Amstelveen

Op zondag 10 november 2019 om 12.00 uur neemt pianiste Eriko Ishikawa ons mee op een muzikale reis tijdens een koffieconcert in de Paaskerk Amstelveen, Augustinuspark 1. Zij leidt ons met 25 folksongs door het Noorse landschap met mooie liederen. Hoorbaar een reis met veel emoties. Zij speelt werken van Grieg en Bach. De toegang is gratis, na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Kijk voor meer informatie op www.paaskerk-amstelveen.nl.

Eriko Ishikawa studeerde aan de Universiteit van Tokyo en het Marcel Dupré concervatorium in Meudon, Frankrijk. Zij begeleidt diverse koren en klassiek ballet en was deelnemer aan de Internationale Muziekontmoetingen van Edingen in België.

Toen de magi?rs de ster zagen, werden ze vervuld van diepe vreugde. Ze gingen het huis binnen en vonden het kind met Maria, zijn moeder. Ze wierpen zich neer om het eer te bewijzen.

Mt 2:1-12