Uitgestelde Kledinginzameling: Sam’s Kledingactie nu op zaterdag 24 oktober van 9.30 – 12.00 uur

Wat nemen wij graag in ontvangst:
kleding (schoon en draagbaar), schoenen, huishoudtextiel (handdoeken, lakens, gordijnen, tafelkleden etc.), brillen. Graag aanleveren in gesloten vuilniszakken of dozen, brillen apart afgeven.

Waar vindt u inzamelpunten:
bij de Pelgrimskerk, Augustinuskerk, Urbanuskerk (Bovenkerk), Titus Brandsmakerk, Paaskerk, Kruiskerk.
Opbrengst wordt met name besteed aan schoon drinkwater en sanitair voor 5000 mensen in zuidoost Ethiopië. Juist nu is hygiëne van levensbelang!

We hopen op een mooie opbrengst!

Voor meer informatie kunt u terecht bij
Mareke Kniep, tel. 020-6435765/e-mail p.v.dongen@online.nl, of Wim Kea, tel. 06 – 519 77 368.

Paulus schreef: Wij spreken alleen omdat God ons het evangelie heeft toevertrouwd ? niet om mensen te behagen, maar God, die de mensen doorgrondt.

1 Tes 2:1-12