De diaconie van de Paaskerk nodigt u van harte uit voor een filmmiddag (Layla M) met nabespreking en borrel. Tijdens de film is er een koffie/theepauze.

De middag begint om 14 uur en duurt tot + 16.45 uur.

Layla is een intelligent meisje, geboren in Amsterdam. Ze heeft moderne ouders die de Islam niet strikt beoefenen. Toch voelt ze zich aangesproken door geradicaliseerde jongeren die zeggen dat de Islamitische waarden bedreigd worden door de Westerse samenleving en dat daarvoor gevochten moet worden.               Uiteindelijk besluit ze zonder iets te zeggen met haar vriend Abdel richting het Midden-Oosten te vertrekken. Pas dan komt ze erachter wat strijden voor de Islam echt betekent.

Verdient een meisje dat terugkomt van een jihad-reis naar het Midden-Oosten een tweede kans in Nederland?

Met vriendelijke groet,

Namens de Diaconie van de Paaskerk:

Nelleke de Bres

Voor vervoer kunt u bellen : tel.020-6412654 of mailen : ndebres@ziggo.nl