In het weekend van 7 t/m 9 februari maken jongeren uit verschillende kerken in Amstelveen en omgeving in één weekend een musical over het Bijbelse verhaal De vader en twee zonen. Jongeren die dat leuk vinden, doen mee aan muziek, toneel, decor of techniek. Samen met veel vrijwilligers wordt er een weekend hard gewerkt aan dit theaterstuk.

De grote lijnen worden voorbereid, maar het echte werk vindt plaats tijdens het weekend zelf. Benieuwd naar het resultaat?

Iedereen is welkom om te komen kijken op zondag 9 februari vanaf 10.00 uur in de Paaskerk, Augustinuspark 1.

Heb je zin om mee te doen en ben je tussen de 12 en 18 jaar? Meld je vóór donderdag 6 februari 20.00 uur aan bij jeugdwerker Nienke van der Heiden. Je kunt bij haar ook terecht voor meer informatie: nienke@pga-b.nl of www.pjramstelveen.nl.

Wie van jullie heeft ontzag voor de Heer? Laat degene die rondwaart in de duisternis, zonder een straal van licht, vertrouwen op de naam van de Heer en steunen op zijn God.

Js 50:10