Steeds weer komt het ‘vrijwillige levenseinde’ in het nieuws. Soms lijken de grenzen bij iedere discussie verder op te schuiven. Is dat erg? Waarom?  In drie avonden verkennen we met elkaar vragen rondom vrijwillig levenseinde. We laten ons daarbij leiden door het essay van Bert Keizer ‘Voltooid; nieuw licht op een zelfgekozen dood’. Bert Keizer is arts en filosoof en bij velen bekend als columnist van dagblad Trouw.

We gaan er op de avonden vanuit dat u het boekje vooraf gelezen heeft.

Locatie: Paaskerk

Datum: woensdag 6 februari en 27 februari

In verband met de gemeenteavond is de eerste bijeenkomst op woensdag 6 februari  (itt tot eerder bericht)

Tijd: 20.00 tot 21.30 uur

Meer informatie en opgave: Werner Pieterse, 020 – 822 14 44, dspieterse@paaskerk-amstelveen.nl

Johannes de Doper zei: Ik ben de messias niet, maar ik ben voor hem uit gezonden. Hij moet groter worden en ik kleiner.

Joh 3:22-30