Steeds weer komt het ‘vrijwillige levenseinde’ in het nieuws. Soms lijken de grenzen bij iedere discussie verder op te schuiven. Is dat erg? Waarom?  In drie avonden verkennen we met elkaar vragen rondom vrijwillig levenseinde. We laten ons daarbij leiden door het essay van Bert Keizer ‘Voltooid; nieuw licht op een zelfgekozen dood’. Bert Keizer is arts en filosoof en bij velen bekend als columnist van dagblad Trouw.

We gaan er op de avonden vanuit dat u het boekje vooraf gelezen heeft.

Locatie: Paaskerk

Datum: woensdag 6 februari en 27 februari

In verband met de gemeenteavond is de eerste bijeenkomst op woensdag 6 februari  (itt tot eerder bericht)

Tijd: 20.00 tot 21.30 uur

Meer informatie en opgave: Werner Pieterse, 020 – 822 14 44, dspieterse@paaskerk-amstelveen.nl

Toen Jozef en Maria Jezus in de tempel vonden, zei hij tegen hen: ?Waarom hebt u naar me gezocht? Wist u niet dat ik in het huis van mijn Vader moest zijn?? Zijn moeder sloot alles wat er met hem gebeurd was in haar hart.

Lc 2:41-52