In gesprek met wijkcoach tijdens buurttafel Paaskerk Amstelveen donderdag 17 januari 2019, 18.00 uur.
Zin om met mensen uit de buurt te eten? Om aan tafel met elkaar in gesprek te gaan? Voel je welkom op donderdag 17 januari in de Paaskerk Amstelveen, Augustinuspark 1. Deze keer is wijkcoach Joyce Weij van Participe Amstelland te gast. ‘Als ik twee verschillende doelgroepen kan koppelen zie je schitterende dingen gebeuren’, schrijft Joyce op de website van Participe. Deze avond informeert zij de aanwezigen over de activiteiten voor ouderen en kinderen die er in de wijk worden georganiseerd. Zij is nieuwsgierig naar uw ideeën over mogelijke nieuwe buurtinitiatieven en vertelt u graag wat zij daarin kan betekenen.

waar                           Paaskerk, Augustinuspark 1 in Amstelveen

tijd                              inloop vanaf 17.45, de maaltijd begint rond 18.00 uur

kosten                         € 7 voor een (vegetarisch) maaltijd met dessert en iets te drinken

opgeven          bij Jacqueline Meij uiterlijk maandag 14 januari vòòr 20.00 uur

en info            tel. 06 – 8750078, e-mail: buurttafel@paaskerk-amstelveen.nl

Johannes de Doper zei: Ik ben de messias niet, maar ik ben voor hem uit gezonden. Hij moet groter worden en ik kleiner.

Joh 3:22-30