Liturgie en Preek

Elke zondag wordt er om 10.00 uur een eredienst gehouden. Hiervoor wordt er voor elke dienst de Orde van Dienst gemaakt inclusief de Paaskerk berichten of mededelingen. Indien er preek beschikbaar is, kunt u deze hier terug lezen.

Vieringen

Naast de regulieren zondagse viering kennen we 3 andere soorten diensten: Taizé vieringen, Themadiensten en Themavieringen.

Ondersteuning van Vieringen

Tijdens de vieringen zijn er extra diensten beschikbaar; o.a. autodienst, Bloemen, Stencil, Koffiedienst etc…

Kerkdienst op het web

Bent u niet in staat om naar de kerk te komen dan kunt u via kerkdienstgemist.nl de diensten volgen in beeld en geluid. Heeft u geen computer dan is er een kastje (Kerkwebradio) beschikbaar waarmee u naar de diensten kunt luisteren.

Jezus zei: De levende Vader heeft mij gezonden, en ik leef door de Vader; zo zal wie mij eet, leven door mij.

Joh 6:51-58