Vieringen

Naast de regulieren zondagse viering kennen we 3 andere soorten diensten: Taizé, Dienst van woord en gebed, Themavieringen.

Ondersteuning van Vieringen

Tijdens de vieringen zijn er extra diensten beschikbaar; o.a. autodienst, Bloemen, Stencil, Koffiedienst etc…

Liturgie en Preek

Elke zondag wordt er om 10.00uur een eredienst gehouden. Hiervoor wordt er voor elke dienst de Orde van Dienst gemaakt. Indien er preek beschikbaar is, kunt u deze hier terug lezen.

Kerkdienst op het web

Bent u niet in staat om naar de kerk te komen dan kunt u via kerkdienst gemist de diensten volgen in beeld en geluid. Heeft u geen computer dan is er een kastje beschikbaar waarmee u naar de diensten kunt luisteren.

Jezus zegt: Wees waakzaam en bid onophoudelijk.

Lc 21:25-36